De ultieme liefdesbron

Gepubliceerd op 9 maart 2023 om 22:02

Het tegenkomen an je tweelingziel zet je op een roze wolk. Je komt de partner tegen waar je al zo lang naar op zoek bent en plots gaan alle emoties in jezelf een eigen leven gaan leiden en gaan zelfs jouw acties en gedachten overnemen. Ok, ok, als je verliefd bent is dat meestal wel zo ;-) maar toch,... Het probleem is dat vele mensen door een roze bril heen kijken als ze iemand tegenkomen waar ze zo graag hun leven mee willen delen. Mensen kunnen enkel nog maar gelukkig zijn als ze "samen" zijn want alleen? Neen, dan kan je niet gelukkig zijn. 

 

Heb ik iets tegen relaties en liefde? Neen, absoluut niet maar ik heb het wel moeilijk met mensen die plots in de zevende hemel zijn om ze kort erna weer zien af te vallen en weer in dat diepe dal te zitten, want ja, helaas is dat veelal het geval. Zoals ik al aangekaart heb is menselijke of aardse liefde een fase en zoals we zeggen in het Engels "To fall in love" val je ook letterlijk in de liefde want deze liefde gaat van HOOG naar LAAG en niet van LAAG naar HOOG. Althans, bij velen want het kan omgekeerd ook maar mensen nemen de tijd niet want alles dient snel te gaan in plaats van het proces gewoon rustig op te bouwen. 

 

Voor sommigen kan het natuurlijk wel lukken maar voor velen is dat niet het geval. Wees gelukkig met jezelf want jij bent de ultieme liefdesbron. De andere helft is gewoon een AANvullig en geen Opvulling want daar ligt het essentieel verschil dat mensen niet zien. We zijn als mens nooit verzadigd en zo ook in de liefde niet. We willen altijd maar meer en meer maar wanneer stopt het?

 

Wanneer we dan die tweelingziel tegenkomen hebben we onszelf eigenlijk een halt toegeroepen althans de bewuste. De bewuste wilt nadien geen andere relaties meer aangaan want die "wacht" op zijn of haar wederhelft terwijl de andere in de eerste de beste relatie duikt om zijn of haar gevoelens te vergeten. Waar zijn we dan eigenlijk mee bezig? De ene gebruikt andere mensen, andere zielen om zichzelf op te vullen en om zodanig de gedachten te stoppen richting hun wederhelft maar de universele energie werkt nu eenmaal niet op deze manier.

 

De chaser daarentegen mag de keuze hebben om geen andere relaties aan te gaan maar waarom maak je die keuze niet voor jezelf? Meestal willen deze zielen geen relaties aangaan omdat ze vinden dat ze hun wederhelft bedriegen. Nu, ik begrijp die optiek zeker wel maar vergeet niet jou eigen leven, dat is minstens zo belangrijk. Ik zeg niet dat je relaties dient aan te gaan gewoon onder de gedachten dat de andere helft het ook doet, neen. Daar zijn we dan ook weer uit een foutief perspectief bezig. 

 

Stel jezelf de vraag waarom je het zou doen of waarom net niet. Welke keuze je ook maakt, maak ze voor jou en niet voor hun. Ikzelf ben ook alleen terwijl mijn tweelingziel al 2 relaties heeft/ gehad heeft ondertussen. Ikzelf heb in die tijd wel mensen tegengekomen en ik geef toe dat er bij mij nooit echt de vonk is overgeslaan al zou ik dat soms wel willen maar helaas. Ik heb het gevoel dat het universum dit ook gewoon zo wilt. Dan denk ik, waarom? Ik ben altijd alleen geweest en heb dat nooit erg gevonden tot hij me verliet. En ja, ik heb al enkele keren het bed gedeeld in die 5j en zelfs enkele maanden iets gehad. Dat dat niet hetzelfde zal zijn als met hem is een feit. Die liefde kan je niet met iedereen delen, net als je de aardse liefde niet met je twin kan delen. Het is allemaal zeer complex maar verder kies ik er ook voor om alleen te zijn. Ik heb mijn eigen leven en ben daar ook blij om. Mannen passeren mijn pad meer als genoeg en ik heb geen zin in elke week of maand een andere partner in mijn bed. Zo ben ik niet en zal ik nooit zijn. Ik maak die keuze niet voor hem maar voor mezelf hoewel sommigen soms anders denken.

 

Wanneer je op het pad bent in je tweelingzielenreis is het belangrijk om jezelf niet te vergeten. We denken en handelen teveel voor de andere helft en onszelf cijferen we maar weg. Het is in dit proces heel belangrijk om net hierin de harmonie te vinden want als jij jezelf steeds wegcijfert en alles in het teken zet van je wederhelft dan is de basis heel wankel en kan een kleinigheid alles aan het vallen brengen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.