Kaartlegging + Energieuitwisseling + healing - BIJ MIJ THUIS Prijs
Duurtijd 1 - 1,5u 85 euro

Tijdens dit consult krijg je van mij boodschappen door die nodig zijn om jezelf beter te leren kennen, hoe je je vrij mag maken van blokkades en trauma's. Deze boodschappen krijg ik door van mijn gidsen en jouw energie. We beginnen steeds met een korte zangsessie waarbij ik contact maak met jouw ziel en antwoorden doorkrijg. Nadien worden de kaarten erbij gehaald en kunnen we ook toekomst gericht gaan kijken (moet niet). Als afsluiter maak ik contact met je ziel en hartchakra om jezelf een boost van liefde te geven en de energie in jezelf weer te activeren.

Afspraak voor een aan huis consult kan op volgende momenten:

maandag & dinsdag: 9 - 15u 

woensdag: 9 - 11u en 19.30 - 22u

donderdag: 9 - 15u

vrijdag: 9 - 12u en 19.30 - 22u

zaterdag: 9 - 12u
(tenzij ik op een beurs aanwezig ben)

gelieve een e-mail te sturen met enkele data en uur dat jou zou uitkomen. Ik mail je dan terug met beschikbare datum en tijd. 

Betalen kan ter plaatse CASH, PAYCONIC of via overschrijving (zie rekeningnr helemaal onderaan)

Kaartlezing - E-MAIL Prijs
3-kaartenlegging* € 15
Kleine kaartlegging + 1 vraag € 35
Grote kaartlegging + 3 vragen € 65
Kaarlezing via videolink Prijs
Kleine kaartlegging + 1 vraag € 40
Grote kaartlegging + 3 vragen € 70

Via het formulier onderaan kan je de vra(a)g(en) invullen alsook andere nodige informatie voor de reading te kunnen doen. Betaling kan rechtstreeks gebeuren via het rekeningnr. BE14 9734 5216 0783
De aanvraag wordt behandeld binnen de 5 werkdagen NA ontvangst betaling. Je krijgt via e-mail een document/ videolink van je reading. Je krijgt bij beiden ook een korte healing, echter is deze uiteraard enkel opgenomen bij de videoaanvraag. Bij de e-mailreading kunnen we bekijken om ons af te stemmen in energie. 

*De 3kaartenlegging is een beknopte ja/ neen antwoord. Hierbij kan je geen healing ontvangen

 

Drumsessie met zangmeditatie - BIJ MIJ THUIS Prijs
Duurtijd 1u - 1,5u € 85

Tijdens een meditatie sessie via drum en zang kan je, als je het toelaat, heel diep in trance geraken. Hierdoor kom je antwoorden te weten over dit leven, jezelf maar ook je vorige levens. Het kan soms een verademing zijn omdat je eigenlijk antwoorden krijgt die nodig zijn om in dit leven kunnen los te laten of een plek te geven. Je kan ook antwoorden krijgen over dit leven die je bezig houden en je makkelijker in staat maken een keuze te nemen.

Wil jij een één-op-één sessie met de drum? Dan nodig ik je graag uit bij me thuis waarin we jouw blokkades gaan aankijken en een plek geven. Ik zeg duidelijk een plek geven want jouw blokkades zullen niet vervagen. Wat je hebt meegemaakt zal steeds een deel van jezelf zijn maar je kan het een plek geven door het te aanvaarden en leren jouw blokkade als middel te zien om te groeien, zodat je kan worden wie je diep van binnen bent. Dat je jouw blokkade niet meer laat tegenhouden om stappen te ondernemen. 

We doen deze sessie in 2 delen: Deel 1 is het negatieve bovenhalen en ritueel verbranden - Deel 2 is het positieve bovenhalen en deze ritueel verbranden

Ontdek de magische wereld van jouw innerlijke zijn!

(Soms geef ik ook drummeditaties in cirkels waarbij we in groep gaan mediteren/reizen)

Kinderen zijn in deze sessies ook zeker welkom!

 

Afspraak voor een aan huis consult kan op volgende momenten:

maandag & dinsdag: 9 - 15u 

woensdag: 9 - 11u en 19.30 - 22u

donderdag: 9 - 15u

vrijdag: 9 - 12u en 19.30 - 22u

zaterdag: 9 - 12u
(tenzij ik op een beurs aanwezig ben)

gelieve een e-mail te sturen met enkele data en uur dat jou zou uitkomen. Ik mail je dan terug met beschikbare datum en tijd. 

Betalen kan ter plaatse CASH, PAYCONIC of via overschrijving (zie rekeningnr helemaal onderaan)

Coaching met Paarden Prijs
1u - 1,5u € 80

Dieren zijn een ultieme spiegel van wie we als persoon en ziel zijn. Ze vellen geen oordeel zoals wij mensen met ons menselijke ego doen, ze voelen en dat is waar zij ons antwoorden geven zonder dat we het soms beseffen. Tijdens het consult zal ik je vragen wat je naar ons toe brengt. Wanneer jij aan de praat gaat zal ik in eerste instantie op het paard letten omdat hij signalen zal afgeven waar jij op mag focussen. 
Wat mag je loslaten? Wat dient je niet meer? Waar kan je aan werken?

Eigenlijk is het paard een beetje een vervanger voor mijn kaarten ;-). Daar waar anders de kaarten gelegd worden spiegel ik me aan het paard. Onze conversatie wordt ook uitgebreid met vragen van mezelf, jou en het paard zijn reactie. Het kan er soms heftig aan toegaan, wees hierop voorbereid. Je komt steeds meer tot jezelf en dat kan confronterend zijn. Ook hier werk ik met mijn drum en zang om je dier te laten inzakken in jezelf en de energie los te laten zodat deze kan gelezen worden door de paarden, honden en mezelf.

Kinderen zijn in deze sessies ook zeker welkom!

Deze sessies gaan door in Ninove, Denderwindeke

Je sessie boeken kan je door een e-mail te sturen naar jessica@mysoulmymission.be
Ik stuur je enkele data + uur door die mogelijk zijn. Let wel op dat de sessie doorgaat in de buitenlucht en we (helaas) afhankelijk zijn van het weer. 
Betalen kan via het rekeningnr. BE14 9734 5216 0783 of ter plekke CASH/PAYCONIC.