De ontmoeting die niet onberoerd laat

Gepubliceerd op 27 februari 2023 om 14:15

 

Sommigen zijn al op het spirituele pad andere komen pas op dat pad als zij hun Tweelingziel ontmoeten doch is er steeds een bewuste (chaser) en de onbewuste (runner).

Hoewel beide zielen elkaar herkenning bij ontmoeting zal de onbewuste op een moment weglopen doordat het ego sterker wordt dan de ziel.

Daar waar de chaser achterblijft met een mond vol tanden en hopeloos achter de andere a blijft lopen. Zal ook deze op zoek gaan naar antwoorden die al snel gevonden zullen worden maar… dat is echter het begin van de stormachtige reis die jij als ziel zal meemaken.

De ontmoeting van beide zielen laat beiden niet ongemerkt en zal voor beiden het leven veranderen. Doch gaan beiden er anders mee om.

Als bewuste sta je meer open voor spirituele waarheden en vallen puzzelstukjes in elkaar wanneer jij eindelijk begrijpt wat jullie connectie is. Daar waar de onbewuste of runner met gebogen rug zijn weg doorwalst en bij niemand ten rade kan of gaat over wat hem of haar overkomen is.

Beide zielen zien af maar ze doen het beiden op een andere manier en daar speelt ego dan weer graag op in want wat we zien is werkelijkheid en al de rest bestaat niet.

Het doel van deze reis is om te leren voelen vanuit je buik, je ziel, je hart en om leren los te staan van het ego, macht en controle. Los van wat jij als mens geleerd hebt hier op aarde en dat je weer terugkeert naar de bron, jouw kern, jouw ware IK.

Een reis die jou niet onveranderd laat. Een reis die je niet in de kouwe kleren zal zitten. Een reis die jouw meeneemt naar onvoorwaardelijke liefde en eenheid in jezelf.

Je houdt van die persoon ongeacht zijn of haar keuze.

Www.mysoulmymission.be

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.