De universele liefde

Gepubliceerd op 27 februari 2023 om 11:39

Geen idee waarom maar filmpjes inspreken over Tweelingzielen gaat moeilijk dus dan maar even schrijven. Ik denk dat ik zoveel wil vertellen dat ik alles door elkaar sla.

Tweelingzielen een kosmische en universele binding die niet vast te houden door aardse gedachten en gewoonten. Daar waar me veelal in ons proces verkeerd zitten. Nu ja, verkeerd, het is jouw les uiteraard.

Wanneer jij je tweelingziel effectief ontmoet is het de bedoeling dat jij de spirituele reis aangaat met jezelf en enkel jezelf in acht neemt ongeacht wsr je wederhelft doet. We kunnen niet verlangen dat onze helft dezelfde visie heeft als jijzelf. Langs de ene kant geldt dat voor alle soorten relaties maar het doel van dit soort relatie is dat jij nu eenmaal op zoek gaat naar de kern waardoor de triggers harder en langer in je systeem blijven hangen.

De wet van aantrekking bij tweelingzielen is enorm maar zo ook het afstoten wanneer het ego opduikt. Ga hiermee aan de slag en voel voor jezelf wat dit bij jou naar bovenhaalt. Daar waar je dit pad alleen dient te ondergaan.

Ga jij altijd alles weerkaats op je tweelingziel? Maak jij steeds de opmerking ik doe het wel en jij niet? wie verlangt er van jou dat jij het wel doet? Met welke intentie doe jij dat? Doe je het met inentie voor jezelf of met de intentie dat de ander persoon het ook zal doen?

Kijk naar de spiegel die voor je staat en begrijp dat je niet van iemand anders mag verlangen dat hij of zij zal worden zoals jij. Dan kneed je de persoon naar jouw idealisme en dan heb je niet onvoorwaardelijk lief.

Onvoorwaardelijk is niet grenzeloos. Alles heeft zijn grenzen en die din je te zien voor jezelf. Een spirituele relatie is niet te vergelijken en is vooral bedoeld om als mens en ziel te groeien. is het egoïstisch? Ja, zeker wel want de onbewuste persoon reageert veelal uit ego en doet de bewuste regelmatig pijn maar ook zij hebben hun lijdensweg doch op een andere manier.

Neem keuzes voor jezelf en merk je dat jouw Tweelingziel niet klaar is voor groei? Laat hem of haar dan ook in waarde en ga niet jouw verhaal/ rugzak op hun afdrijven. het zorgen dat je zelf eerst in balans komt is een must want automatisch zal die wederhelft mee groeien op zijn of haar tempo weliswaar.

We zijn meestal enorm bezig met de groei van de ander persoon dat we onszelf vergeten. Hierdoor worden de afhankelijk van elkaar en lijkt het alsof je alleen niet kan groeien! Laat dat nu net het doel zijn! Onafhankelijk worden en jouw pad afwerken zodat ego blokkades weggewerkt worden om zodoende voldoende gegroeid te zijn en de universele liefde wel kunnen te ontvangen en nadien fysiek verder groeien. Dat kan pas als beide zielen reeds apart van elkaar geheeld zijn en verbonden zijn met hun ziel ipv met hun ego.

Kijk naar jezelf, je acties, je waarden, je normen, je woorden en daden. Wil jij dat je andere helft groeit? Kijk vooral eerst naar jezelf want als je andere helft niet groeit is er heel veel kans dat je zelf ook geen stappen onderneemt om patronen te doorbreken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.