Mijn eerste reis naar de spiritwereld

Gepubliceerd op 14 november 2023 om 14:48

Vandaag ging ik op reis. Maar niet zomaar een reis! Een reis naar de benedenwereld, de spiritwereld om daar mijn krachtdier te ontmoeten. Ik neem je graag even mee.

Via mijn acces mundi, de plek vanwaar ik naar het aardse naar de andere wereld reis, ging ik door een tunnel. Ik kwam uiteindelijk uit in een bos met open vlakten. Het was een stralende dag, de lucht mooi blauw met hier en daar een witte wolk. Ik keek rond en nam de energie in me op. Het magische van de natuur, een energie die me zoveel geeft.

Ik ging neerzitten aan een boom en plots kwam mijn gids op mijn pad, een eekhoorn. De eekhoorn nam me mee op mijn pad. Hij sprong van tak tot tak terwijl ik hem vanop de grond volgde. Hij bracht me naar een plek vol eikels en noten. Een plek van overvloed zei ie tegen mij.

Ik kreeg een beeld van de film Jozef de Dromenkoning. Een beeld waarin wraak en kwaadheid te zien was. De boodschap die ik hiervoor kreeg was dat ik de kwaadheid moet loslaten om zo overvloed naar me toe te laten komen.

Ik bedankte mijn spirits voor de hulp naar mijn accès mundi terug naar de aardse wereld.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.