Hoe zou ik me voelen als ik in volle verbinding sta?

Gepubliceerd op 8 november 2023 om 10:38

Hoe zou ik me voelen als ik ten volle in verbinding sta?

Heel gelukkig, veen woorden heb ik daar niet voor nodig. Maar kunnen we in volle verbinding staan in deze maatschappij? In onze westerse cultuur hebben wij geleerd dat onze buitenwereld echt is en wat je niet ziet dat bestaat niet. Echter in de sjamanistische wereld is het omgekeerd. Jouw droomwereld of innerlijke wereld is waarheid. Ik neem je even mee in mijn wereld….

Ik sluit mijn ogen en mijn krachtdier de raaf toont zich aan mij. Ik groet hem en bedank hem om mij te begeleiding op mijn reis doorheen mijn innerlijke wereld. Mijn vrijheid

Ik voel de wind op mijn gezicht blazen, ik dank de wind spirits om mij te vergezellen en mij extra energie te geven. De zon toont haar stralen en geeft me warmte, Danku vader zon om ook op mijn pad aanwezig te zijn.

Ik neem mijn aanloop en sla mijn vleugels uit. Zwevend, vliegend boven de natuur uit, de bomen, Danku moeder aarde om mij deze prachtige natuur te geven. Vliegend over het water, Danku grootmoeder water om het leven op aarde mogelijk te maken.

De raaf toont mij de weg, maar we vliegen samen. Hij helpt me de kracht te vinden, verbinding met mijn innerlijke wereld. Wat ik voel… Wie ik ben in de spirituele wereld.

De vrijheid die ik mag ervaren is fenomenaal! Vrijheid! Geluk! Gelukkig zijn! Jezelf zijn!

Bedankt raaf om mij van deze vrijheid te laten genieten en in verbinding te komen met mezelf. Het is prachtig en voelbaar in elke cel van mijn eigen wezen.

 Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.