Investeren in jezelf en jouw relaties

Gepubliceerd op 28 februari 2023 om 10:29

Als ziel willen wij groeien en exploreren althans velen onder ons toch. Niet iedere ziel die hier op aarde komt wil dit ook doen en niet iedere ziel hierop aarde zal dit ook doen. Sommige leiden een rustig leventje en andere zoeken steeds naar beter terwijl anderen steeds zichzelf verder exploreren. We hebben allemaal onze eigen taak en ons eigen pad. Hoewel mensen elkaars pad ook kruisen en daar waar de ene je hele leven bij je blijft komt de andere er maar een tijdje in hetzij lang of kort.

 

Wil jij groeien als ziel dan is het ook de bedoeling dat jij in jezelf investeert want niets komt vanzelf. Je kan zoveel manifesteren als je wilt maar door te manifesteren en in je zetel te blijven hangen zal er niets in je schoot geworpen worden. Als mens en ziel heb jij alles in handen om je eigen weg en leven te creëren. Een deel mag dan wel vastliggen in je blauwdruk & karma, een ander deel heb je zelf onder controle en daar kom jij in het spel. Daar komt jou investering in jezelf aan bod. 

 

Wat wil je bereiken in het leven? Wat wil je doen? Investeer in je eigen geluk, investeer in je eigen talenten, investeer in je eigen zelfliefde. Doe eens iets voor jezelf ipv voor iemand anders. Doe waar je ziel gelukkig van wordt en een pad zal zich stilaan laten tonen. Van het ene val je in het andere met alle ups & downs want dit wil niet zeggen dat jouw pad persé makkelijk zal zijn. 

 

Mensen die jouw pad doorkruisen zullen je helpen om als persoon & ziel te groeien. Ook hier is het belangrijk om deze relaties te onderhouden. Hoewel niet iedereen in je leven zal blijven mag je de mensen die er op dat moment in zijn appreciëren. De ene persoon zal een belangrijkere rol hebben dan de andere en bij de ene zal je meer investeren dan de andere. Hoewel we zelf niet persé te kiezen hebben wie er ons pad kruist en wie er al dan niet inlijft kan ook jij hier wel een deel zelf creëren door te investeren in je relaties of dit nu op liefdesvlak, vriendschappelijk, familiaal,... In elke relatie dien je ook te investeren naar de ander maar dat wil niet zeggen dat jij jezelf dient weg te cijferen.

 

Net als voor jezelf, net als dromen,... zal iets waar je niet 100% achter staat, waar je niet voor investeert mettertijd ook vervagen en in de kast verborgen worden. Dat is ook zo met relaties tot andere mensen. De investering gaat tot waar jij je comfortabel voelt en tot waar dit goed voelt voor jullie beiden. Heb je het gevoel dat deze liefde niet meer voor jou is of dat de vriendschap maar van één kant komt? Dan heb jij de keuze of je ermee doorgaat of niet. Een relatie waar alles van één kant komt zal automatisch doodbloeien al kan dit soms jaren in beslag nemen. 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.