Mijn kracht

Gepubliceerd op 18 juni 2024 om 15:17

Whoops
Niet zo very sexy of net wel?

Heb ik gisteren massa’s reacties gekregen? Neen.
Heb ik reactie gekregen?
Ja.

Het is vooral grappig te zien hoe hard "naaktheid en de Piet (mijn edelsteen penis)" triggeren. Maar, ze triggeren dan vooral de mannen. Reacties die ik kreeg waren allemaal van mannen en op mijn persoonlijk profiel werd de profielfoto enkel en alleen geliked door, jawel mannen

Grappig

Wat minder grappig is, zijn de reacties, allee ja… mijn vorige foto zie ik persoonlijk niet iets aan als obsceen of geil maar blijkbaar … krijg je de reactie… ik wil wel een handje helpen

Eum?

Tja, Jessica, ik hoor je al zeggen… dat wel je zelf op hè.

Eum?
Dus naaktheid staat gelijk aan seks? Staat het geslachtsorgaan gelijk aan seks?

Ja, het is ons voortplantingsorgaan en voortplanten kan uiteraard enkel en alleen door seks. Maar…

We zeggen steeds dat wij geen dieren zijn of dat we slimmer zijn, juist toch? Maar als puntje bij paaltje komt reageren we net als een dier en reageren we op onze drang en lust.

Wij hebben toch een bewustzijn meegekregen dat ons toch ergens anders maakt van dieren. Pas op, ik wil niet zeggen dat dieren DOM zijn maar ze reageren wel anders als wij. Ze reageren vooral op wat ze aanvoelen en gaan niet nadenken en dat bedoel ik dus.

Dus wie zien naaktheid en denken niet verder na

Wij zijn naakt geboren. Akkoord, weliswaar niet helemaal ontwikkeld zoals we nu zijn. Dus? Maakt het dat anders?

We moeten leren om naaktheid niet te verwarren met seks. En we moeten leren dat als wij een deel van ons lichaam willen laten zien dat dat geen reden geeft om zowel een man naar vrouw als een vrouw naar man toe om deze zomaar een opmerking te geven of aan te raken.

Er zijn overal grenzen en uiteraard ook aan het tonen van …

Maar is het zo moeilijk om ons te bedwingen? Seks is GEEN basisbehoefte! Je hebt het dus niet nodig om te leven.

Want ook daar gaan we het weer buitenaf zoeken. Ik ga niet vertellen dat we soms geen nood hebben aan het intieme contact. Maar er bestaat zoveel meer dan enkel en alleen penetratie, toch?

Iets wat mannen veelal vergeten. Ja, sorry Guys! Ik heb nog nooit met een vrouw het bed gedeeld dus ik kan daar niet over meespreken. mijn ervaring geldt over mannen en als ik zo vrij mag zijn, mag? Neen, neen, ik BEN vrij om dit te delen… mannen denken maar aan 1 ding tijdens de daad en dat is penetratie.

Ik zeg niet dat ze niet proberen maar ik merkte wel dat hoewel ze proberen om het lichaam erbij te betrekken en dus ook aan te raken dat dit meestal wel van korte duur is. Zo van… kijk, zie je? Ik luister wel

Bang gelijk ik dan ben, want ja, op dat gebied heb ik geen zelfvertrouwen denk ik dan van ok, tijd voor de daad! Maar is het dat wat ik wou? Neen!

Hoe veel ik me eigenlijk laten doen heb op dat gebied omdat ik gewoon niets durfde zeggen of doen maakte dat ik me steeds onzekerder ging bij voelen. De reactie die ik kreeg was praktisch wel altijd positief hoor. Maar tja… waarom? Was het echt oprecht?

Je twijfelt heel erg op de lange duur aan alles.

Wij willen niet persé penetratie, wij willen dat ons hele lichaam in kwestie (en omgekeerd) meegenomen wordt in een vrijpartij. Misschien zelfs waar penetratie niet nodig bij is.

Seks is een intiem proces en dat is iets wat ik nu pas ook begrijp met mijn spiritueel werk. Laat niet zomaar iedereen bij je binnen.

Seks moet je het gevoel geven van genegenheid, bescherming, veiligheid. Seks mag je niet doen om er maar vanaf te zijn, omdat je je schuldig voelt, omdat je niet neen durft te zeggen... En ja, helaas en misschien nog andere redenen dat ik destijds toch maar toe gaf.

Wist je dat als je seks hebt met iemand die negatief is dat dit 7j in je systeem blijft hangen?
Tijd dus om de rollen om te draaien en zeggen de tempel of grot is gesloten!

Ok, ik begon over naaktheid en eindig met seks… ben je nu zelf niet dubbelzinnig bezig? Ach, ik schrijf wat er opkomt, ik denk niet na over wat en hoe en misschien mocht dit laatste stukje ook verteld worden.

Maar we eindigen met de noot: naaktheid staat niet gelijk aan seks. Mannen, bedwing jezelf en zie niet in elke vrouw een lustobject.

Kijken mag, maar de gedachte hou je maar voor jezelf. Respect dient steeds van beide kanten te komen. Ik weet dat ik met deze postst reacties kan triggeren en so be it maar dat wil niet zeggen dat we niet respectvol mogen omgaan hiermee

Daarom de dat ik geen fuck geef wat mensen denken obscene foto of niet… te gewaagd? Te gedurfd? Ik ken er die nog verder gaan dus bij deze. I don’t give a shit waarom? Het geeft me net die kracht en energie dat ik nodig heb. Mijn levensenergie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.