Seksuele Energie - De Levensenergie

Gepubliceerd op 18 juni 2024 om 15:16

Seksuele energie is jouw levensenergie

Hier lig ik dan met Piet…
Waarom?

Wel, gisteren plaatste ik een foto dat mijn steentjes buiten lagen voor de volle maan. De Piet heeft uiteraard voor vele mensen een grote aantrekkingskracht door hoe hij eruit ziet. De steen kan er ook niet aan doen

Nu, ik heb samen met collega’s op de beurs ook staan lachen en zeveren over de Piet. Maar we weten waarom.

Vele mensen die niet in het spirituele zitten kennen ook maar weinig betekenis van sommige dingen en dan vliegt een grapje over Piet al eens in het verkeerde keelgat want op de lange duur is het afgezaagd vooral als je grappen maakt zonder te weten waarover.

Mensen zien een fallus of penis, kies maar, en ze denken direct aan jawel SEKS.

Dus met andere woorden… we zien ons geslachtsdeel enkel en alleen om te POEPEN? komaan! Het is toch veel meer dan dat?!

De fallus of penis triggert maar een gewoon steentje of zelfs de draak… die triggert niet. Ah neen, het is geen penis. We zijn zo preuts als het over onze seksuele organen gaan dat de daar ook meteen over moeten grappen.

Denken mensen dan echt dat deze steen bedoeld is voor innerlijk genot? Verre van! Een edelsteen is toch geen dildo? Komaan. Gaat het brein van mensen dan echt niet verder dan dat?

Waarom dient Piet dan wel?

Wel Piet is een prachtige labradoriet edelsteen die heel veel krachten heeft. Het versterkt je aura, reinigt negativiteit, zal meer kracht op je talenten zetten en is een spirituele steen! Je kan hem dus heel goed gebruiken tijdens je spiritueel werk. Je contact met andere dimensies zullen zich makkelijker openen. Verder al deze steen nog wel veel meer krachten hebben maar dit is al iets hè

Maar waarom dan een fallus? Je kan evengoed een gewone knuffel steen nemen toch? Klopt, maar neen.

Piet kwam op mijn pad en bleef een volledige week in mijn hoofd spoken dat ik hem nodig had tijdens mijn werk aan mezelf. Fallus staat symbool als onze geslachtsorgaan. Seksuele energie ja, maar seksuele energie is geen SEKS maar je levensenergie. Daar begint het allemaal! Daar zit je kracht.

Het helpt je misschien bepaalde angsten op seksueel gebied te verhelpen. Het is ook een vruchtbaarheidssymbool. Het is het symbool van mannelijke energie. Zaken die je nodig hebt om daadkracht te creëren bij je dromen en wensen. En ik mag zeker zeggen dat Piet me hier al goed bij geholpen heeft.

Af en toe mediteer ik met Piet en kreeg ik antwoorden door. Hierdoor wordt ik ook weer energieker. Kan mijn seksuele energie weer beter stromen en zodus mijn levensenergie die me ook weer zin geeft in alles wat ik onderneem.

Dus, jammer maar helaas … Piet is niet bedoeld voor inwendig genot zoals velen denken en moet ik jullie van jullie roze wolk afhalen.

Doch vind ik het jammer dat wij ons lichaam enkel bekijken op seksueel genot. Want het is zoveel meer dan dat. Wanneer we elkaar aanraken, zeker man en vrouw, dan denken we al rap dat er misschien meer in het spel is. Althans ik omdat ik inderdaad al soortgelijke situaties heb meegemaakt. Ook als een man zegt neen er is niets meer, is dat uiteindelijk wel zo.

Dat komt ook omdat ik op dat vlak nog geen gelijkgestemde ben tegen gekomen. Mensen die hetzelfde willen ervaren als ik. Mensen die nog in de aardse wereld vertoeven en echt heel aards zijn gaan inderdaad niet hetzelfde gevoel hebben als ik zou willen. Gewoon elkaar vastnemen zonder meer. Gewoon ons lichaam omhelzen om wie we zijn als persoon en niet omdat onze lusten mogen gevierd worden.

Je lichaam is geen seks speelgoed en zowel man als vrouw… deel je lichaam ook niet zomaar met iedereen. Heb respect voor je eigen energie en deel enkel en alleen als je zeker bent. Of het nu gaat over een gewone knuffel of op seksgebied. Weet wat je ontvangt en dat je krachtig genoeg bent om jezelf ook weer te zuiveren.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.