Jezelf zoeken en dan komt een kopie van je Twin mee op reis...

Gepubliceerd op 4 september 2023 om 15:11

Een jaar ben je bezig om een reis in elkaar te steken, keuzes te maken en eindelijk de knopen door te hakken. Een reis die je terugbrengt naar je diepe zelve, je ware ik, je rust, je gevoel en wie kom je dan tegen op het laatste deel van de reis? Niemand minder dan iemand die lijkt op je Tweelingziel. Akkoord, het is een ruwe schets van mijn Tweelingziel maar samen met het kleine fysieke gedeelte en de manier van spreken en doeningen en dan nog de mimieken erbij... Tja, dat was weliswaar iemand die enorm op hem leek en alle vormen. Daar sta je dan, op de reis naar je zelf XD Bedankt Spirit!

 

 

 

Op reis gaan met iemand in de groep die erg veel weg heeft van je Tweelingziel is niet zo gemakkelijk. Hoewel, echt een probleem vormt het niet, al ben ik wel iets terughoudender naar deze persoon hierdoor. Het klikt te goed wanneer we lachen en dat doet me dan toch stilletjes aan mijn Tweelingziel denken. Er komt weer een uitdaging aan! Ach ja...

 

Enkele dagen later liet ik dit ook aan mijn Tweelingziel weten. Moet je nu eens weten? Op deze tweede groepsreis kom ik toch wel iemand tegen die veel van jou weg heeft! Hoe is het in Godsnaam mogelijk. Hierdoor kwam er ook een klein gesprek op gang. Dat zijn angst hem gewoon tegenhoudt om bij mij te zijn. Maar, hebben we niet allebei angst? Zeker wel! De vraag stelde ik me geregeld, waarom deze les? Teveel op fixeren mag ik me ook niet, loslaten is de bedoeling en dat lukt me aardig. 

Enkele dagen na de Leeuwenpoort had ik ook gewoon vele hoofdpijn van zodra ik de auto instapte en omdat de auto waarin ik zat nogal luidruchtig was ben ik veranderd naar de rustige auto... 2x raden wie er aan het stuur zat? Juist ja, de look - a - like Twin. Ja, ik geef toe, het deed me denken aan mij en Lieven. Het deed me denken aan momenten die ook wij in de auto hadden. Wanneer we lachten en babbelden. Het geeft me een glimp als koppel samen. 

De trigger is soms moeilijk maar ik kan de trigger makkelijk loslaten. Ik heb hier natuurlijk ook de nodige afleiding. Nu ik thuis ben merk ik dat het soms iets moeilijker is maar ik ben wel slim genoeg om ook d nodige afleiding te zoeken zodanig dat ik me niet laat overmeesteren door mijn gevoelens want dat is het laatste wat ik wil.

 

Ik ben sterker uit deze reis gekomen en hoe graag ik mijn Tweelingziel ook zie, mijn goede energie mag hij niet afnemen. Ik laat me niet leiden, probeer dat althans, niet te laten leiden door mijn emotie. ik voel ze wel en ik weet dat ze er zijn, ik aanvaard dat maar ik probeer wel verder te gaan met mijn leven en met mijn doelen. Loslaten is de key tot succes.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.