Bestaan tweelingzielen wel?

Gepubliceerd op 15 oktober 2022 om 09:57

Bestaan Tweelingzielen nu echt of is het een geromantiseerd verhaal? Mijn ego kan het soms niet vatten en wilt me vertellen dat het allemaal één grote bullshit is, ja bullshit maar dan denk ik, ik weet wat ik ervaar, wat ik voel en wat ik voelde toen we elkaar voor het eerst ontmoeten. Het probleem ligt veelal bij mensen die het verhaal inderdaad gaan romantiseren maar niets is minder waar. Het is geen romantische liefde maar een reis naar éénheid in jezelf en daar slaat het woord tweelingzielenreis op. Ik geef toe soms triggert het mij als ik mensen en ja veelal vrouwen omdat wij meestal de bewustere persoon zijn, de DM gaan idealiseren en zichzelf eigenlijk wegcijferen en op hem zitten te wachten want dan lijkt het alsof je hem zou bedriegen etc...

 

Nu, begrijp me niet verkeerd, ik heb dat waarschijnlijk ook gedaan, wat een logische reactie is, maar wachten? Je gaat je hele leven toch niet vergooien omdat jouw DM geen keuzes kan maken? Hij zijn leven en jij jouw leven, punt. Het is net de bedoeling dat je jouw leven NIET op stil zet. Uiteraard als je de keuze maakt voor jezelf om single te blijven, wie ben ik dan om te zeggen dat je dat niet moet doen maar je doet het in de éérste plaats voor JEZELF en niet voor hem, dat is mijn punt. Het gaat om jou en wat jij wilt beleven. Maar langs de andere kant is dat ook een levensles die jij meekrijgt en dat je zal begrijpen als je hopeloos zit te wachten op een wederhelft die geen keuzes kan nemen. 

 

Ja, ook ik ben single maar ik was dat reeds voor mijn tweelingziel. Samen zijn wij 6 weken geweest tot hij opeens foetsie weg was van vandaag op morgen. Er gingen veel tranen aan te pas maar wat vreemd was, was dat de persoon altijd in mij bleef terwijl een andere liefde wel vervaagt. Dat je daar soms nog wel eens aan denkt, zeker maar een karmische liefde verdwijnt gewoon ook na een tijdje uit je hoofd en hart terwijl die tweeling daar gewoon blijft zitten en je pesten XD, grapje hé! Veel mannen hebben mijn pad gekruist maar helaas de vonk bij heen sloeg aan maar niet bij mij... Als ik er dan wel ene zag zitten bracht spirit een stok tussen de wielen en ging de afspraak niet door. Tja... omgekeerd dan weer wel. Ik mag dus eigenlijk niemand tegenkomen. Het ding is dat ik mijn pad alleen dien verder te zetten, dat is mijn missie en dat terwijl mijn tweeling wel mag flikflooien, niet eerlijk hé? Tja, ik kan het enkel maar aanvaarden maar ik vind het gewoon grappig want hoewel ik soms iemand mis ben ik wel graag alleen hoor. Niemand die in mijn weg loopt XD. 

 

Het gaat inderdaad om twee mensen die elkaar ondanks alles graag zien en bij elkaar horen als één in het spirituele, het energetisch leven maar het brengt hen vele levenslessen mee in het aardse deel en dat is voor de buitenwereld weer moeilijk te begrijpen. Toch, hou je focus op wat jezelf voelt maar hou ook de grenzen naar jezelf. Dat er meer is in dit leven dan wat we zien of horen daar ben ik van overtuigd. Wanneer ik met kaarten werk, readingen doe, soms foto's bekijk voel ik een energie opkomen die me heel veel kan vertellen. Soms zie ik schimmen maar ik wil dat bewust niet, daar ben ik niet klaar voor, toch bestaat het en voel ik me vreemd. Zo ook de tweelingzielen. We kennen allemaal wel het verhaal van de soulmate maar uiteindelijk is een tweelingziel geen soulmate maar een hogere liefde dan wat je ooit met een soulmate zal kunnen ervaren. De tweelingziel is jouw ultieme spiegel en dat kan hard zijn.

 

Het is heel moeilijk uit te leggen want het is geen "verliefdheid" zoals je ze ooit kende. Ik zie mijn tweelingziel graag en voel de vibe als ik hem zie, hoor of maar aanvoel, zeker wel. Heel mijn lichaam gaat trillen en mijn hartchakra zet zich open maar het is geen verliefdheid zoals ik reeds ervaren heb. Het is een heel ander gevoel. Mijn ziel voelt zijn aanwezigheid want uiteindelijk delen we één ziel en dat voel je meteen bij een ontmoeting. 

 

Zoals ik reeds schreef een geschenk of een vloek wanneer jullie pad elkaar kruist? Dat kan ik niet voor jou uitmaken maar het is wel een feit dat je na verloop van tijd de connectie zal omarmen want je begrijpt waarom ze op je pad kwam en dat zet jouw transformatie in gang. Zodoende ook bij mij lokaal blijf ik steeds met mijn beide voeten op de grond. Ik ben geen zweverige spirituele coach en dat zal ik nooit worden. Ik ben ook realistisch en ik weet ook dat we hier op deze aarde vertoeven en hier onze realiteit is maar ik creër een omgeving voor mezelf waar ik naartoe kan vluchten als ik mezelf wil decontecteren van het aardse leven en dat doet goed. Daar is niets mis mee. 

 

De tweelingziel blijft altijd bij jou terwijl een andere persoon, karmische relatie, op een moment uit je leven zal gaan, maar zelf al ben je fysiek niet bij elkaar je weet toch dat die persoon er altijd is in energetische vorm en die helpt jou onbewust naar een betere versie van jezelf. Ze helpen je, op een soms of meestal, niet mooie manier om dit te bereiken maar we zijn hardleers als mens en hoe meer jij gaat vechten tegen jezelf hoe meer je de les van je tweelingziel op je pad zal krijgen tot op een moment dat het "genoeg" is en dat je het hebt begrepen.

 

De persoon zal op en af contact zoeken en je mag dat zeker toelaten maar doe het ook wanneer het voor jou goed voelt. Laat de persoon en jezelf de tijd om de energie in balans te brengen bij contact. Er is zoveel meer wat ik kan vertellen over zo'n connectie en elke keer weer zal het contact iets tripleren zolang je het karma tussen beide niet hebt losgelaten. Zelf wanneer tweelingzielen in union zijn is het de bedoeling dat ze aan zichzelf blijven werken of alles valt weer als een kaartenhuisje in elkaar. Het is een levenslange reis en niet maar voor even. Als je dat niet aankan dan kan je ofwel enkel nog maar met een karmische relatie of alleen settelen en genoegen nemen.

 

Tweelingzielen bestaan wel degelijk maar je kan er enkel maar over meespreken als je het zelf ervaart en dat je begrijpt dat het een levenstraject is en niet zomaar een soulmate waar jij je goed bij voelt want helaas hoe mooi het kan zijn als je jouw lessen leert en geleerd hebt het is een zware reis die heel veel verdriet en onbegrip met zich meebrengt want het spel wordt soms vuil en egoïstisch gespeeld, hoe we het ook draaien en keren, realistisch gezien is het nu eenmaal zo. Maar als jij daar jouw lessen kan uithalen en jouw kracht om zodanig naar een betere versie van jezelf te werken pas dan heb je begrepen hoe het werkt ;-)

 

Kijk eens goed naar de tekens mbt je tweelingziel die het universum jou geeft wanneer jij je tweeling hebt ontmoet? Dit staat niet gelijk aan het feit dat jouw tweeling aan je denkt maar wel aan het feit dat je hier elkaar hebt ontmoet en dat jullie samen één zijn. Het geeft aan dat de connectie er is, niet meer of minder. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Sandra D'Jong
2 jaar geleden

Ik twijfel over iemand die mijn tweelingziel zou kunnen zijn. Zou jij dit aan de hand van een foto kunnen aanvoelen.