Tweelingzielengesprek 28 september

Gepubliceerd op 28 september 2022 om 21:26

Divine Masculine

Wanneer je zo sterk staat als de wortels van ee boom dan weet je dat je een kracht hebt vergaard die ontembaar is tegenover hoe jeje hiervoor voelde. Ik voel hoe mijn aarding steeds meer en meer in balans komt. Het voelen van die aarding geeft me kracht en geeft me energie om stappen te zetten. De klok tikt, de klok toont aan dat het tijd is. Ik beeld me in wat mijn doel is, waar mijn weg me naartoe leid. Ik bekijk mijn droomleven, ik droom van zoveel maar ik droom vooral van wat er in mijn hart zit. 

 

Mijn ziel breekt open, mijn hart breekt open en staat weer toe om te voelen. Ik mag leren om meer te voelen en niet teveel na te denken. Het zal me in staat stellen doelen te stellen maar vooral ook die doelen te behalen. Mijn pad verder te zetten geaard en in kracht en in gevoel. Kom je mee op mijn pad? Ik zet me alvast klaar voor mijn nieuwe reis naar mijn nieuwe leven

 

 

Divine feminine

Gedachten gaan in mijn hoofd heen en weer. Ik zal me even mogen terugtrekken om weer rust te vinden. Soms i het goed om deze momenten te ervaren wat hoewel het dan zeer hectisch is doch geeft het me net die push om mij terug te trekken van het dagdagelijkse leven. Ik weet dat ik het anders niet zal doen. Leven naar je hart, leven naar je gevoel is niet altijd even makkelijk in deze maatschappij maar we doen ons best om dit zo goed mogelijk te evenaren. 

 

Het helpt om andere mensen rondom mij te hebben die me helpen, die eenzelfde visie hebben als ik. Ik mediteer, ik visualiseer, ik bescherm mezelf met een krachtige witte cirkel van al het negatieve rondom mij. Waar is mijn pad? Wat heb ik reeds afgelegd en waar wil ik nog naartoe. De fool... Het stappen in het onbekende maar ook het oneindige toch is de dwaas niet zomaar iemand die niet beredeneert te werk gaat. Ik mag mijn doelen stellen, nadenken over hoe ik ze wil en kan bereiken. Wat een goed maar ook slecht scenario zou zijn en wanneer we alles hebben afgewogen dan mogen we ervoor gaan. Het kan ook negatiever uitdraaien maar wanneer je beredeneerd te werk gaat dan valt die schade minder mee dan we denken. Het is niet de bedoeling dat we impulsief gaan reageren. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.