Tweelingzielengesprek 27 september

Gepubliceerd op 27 september 2022 om 21:48

Divine Masculine

 

Wanneer we voelen dat we tot actie mogen overgaan dan voelen we een innerlijke drang. Het is die drag dat leidt tot onverwachte dingen in ons leven. Welke actie mag ik ondernemen? Hoe zal ik ze ondernemen? Welke doelen wil ik bereiken. De tijd van actie nemen richting mijn nieuwe pad mag komen en zal ook komen. 

Het onverwachte is een mooi gegeven want het is net dat wat het leven spannend maakt. Wanneer we actie ondernemen dan zetten we de energie rondom ons in beweging en dat zorgt dat we dingen aantrekken zoals een magneet. Ik laat het onverwachte gebeuren en omarm het met beide armen. Het zal me meer energie geven, meer kracht en zelfvertrouwen. ik zal er staan.

 

 

Divine Feminine

 

De rust die ik ervaar is krachtig en groot. Het geeft mezelf innerlijke kracht die ik kan omzetten naar een bescherming voor mezelf rondom de buitenwereld. Het is niet altijd gemakkelijk maar het geeft me kracht en dat voel ik ook. Dat straal ik uit. De kracht komt van diep vanbinnen en uit zich aan de buitenkant. Ook ik kan stilaan aantrekken wat ik graag zou wensen.

We omarmen het beiden met open armen en zien wat de toekomst ons brengen zal. Op een moment komen we weer op elkaars pad terecht. Bouwen aan de bouwstenen van ons beider leven is moeilijk maar stilaan komt er een mooie basis waarop verder gebouwd kan worden en waarop wij de onvoorwaardelijke liefde kunnen overbrengen naar de wereld want dat is net hetgeen dat er zo gemist wordt in de dagelijkse maatschappij.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.