Aanvaarding staat niet gelijk aan loslaten

Gepubliceerd op 4 februari 2023 om 03:54

Soms krijg je mensen op je pad die jou nieuwe inzichten geven. Inzichten die je ergens diep vanbinnen reeds weet maar toch verdringt. Het ego is zo'n speciaal dingetje dat je soms zo van jouw waarheid weerhoudt. Het ego kan heel sluw zijn in het klein houden van je eigen ik. Het maakt alles in je leven zwaarder om te dragen omdat je ergens voelt dat iets niet voor jou is maar tevens ook geen stappen durft te ondernemen naar verandering. 

Acceptatie is jouw grootste vriend naar verandering en heling. Wanneer we een situatie niet aanvaarden in ons leven dan staren we ons blind op net datgeen dat ons negatieve energie geeft. Wanneer we de situatie waarin we zitten accepteren dan ontstaat er ruimte voor verandering. Je focus ligt niet meer op het negatieve maar op het positieve waardoor jouw trilling en energie verandert doch is dat net hetgeen waar meestal veel moeite mee hebben.

Het negatieve of de schaduwzijde is heel sterk en het is makkelijker om in een "zelfmedelijden" ik te zitten dan er werkelijk iets aan te doen want er iets aan doen kost veel lef, doorzettingsvermogen en dus veel moeite. Dit kan dan nog eens heel erg aangewakkerd worden door je angsten en jouw ego.

Wanneer we onszelf voelen en tegen onszelf spreken dan krijg je toch de antwoorden? Boodschappen ent eens van het universum zijn overal maar zien we ze wel? Wees geduldig en luister en werk ernaar toe.

Gisteren mocht ik de boodschappen union en rouwcentrum Feyaerts doorkrijgen samen met de datum 26 maart 2021. Laat nu net zijn dat 26 maart 2012 ik op mijn werk begon en tevens de datum van mijn oma haar geboortedag die ook reeds overleden is. Eigenlijk best grappig want al die boodschappen lagen reeds in mijn zicht maar ik zag of begreep ze niet en na een gesprek met een persoon ineens wel. Plots drong het tot me door.

Zet één doel en werk hiernaar toe samen met een visionboard als dat makkelijker werkt voor jou. Aanvaard je situatie maar werk achter de schermen naar jouw nieuwe pad. Het is niet omdat je een situatie aanvaard dat je jouw doel loslaat maar het maakt het werken ernaar makkelijker met positieve energie ipv dat je jouw doel blokkeert met negatieve gedachten. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.