De Goddelijke man en Goddelijke vrouw ontmoeten elkaar voor het eerst

Gepubliceerd op 11 juli 2024 om 08:56

Schrijven vanuit de ziel - Het Goddelijke mannelijke en het Goddelijke vrouwelijke ontmoeten elkaar voor de eerste keer...

Met een zelfzekere pas stapte ze binnen, je zag haar, je lachte, je zei hallo.Hoe meer je haar zag, hoe meer jouw ogen begonnen te stralen. Ze zag je wel, maar niet genoeg.

Ze zag jouw ogen, ze zag jouw ziel. Ze wilde het ergens niet zien. Het was nog geen tijd.

Wanneer de ogen elkaar kruisen is een blik genoeg en zegt dit meer dan vele woorden. Echter soms ontmoeten zielen zich zonder het te beseffen omdat de herkenning nog niet gebeuren mag.

De ene ziel weet het wel of voelt de aantrekking maar uit zich per ongeluk verkeerd. Waardoor woorden andersom geïnterpreteerd worden dan ze werkelijk zijn.

Zie je haar voor wie ze echt is of enkel voor haar schoonheid? Denkt ze dan.

Als Goddelijke vrouw willen we een man die ons beschermd, die ons steunt waar nodig maar ons tevens ook vrij durft te laten in vertrouwen. Wat ook geldt voor de Goddelijk man.

De Goddelijke vrouw hielt het contact nog op een afstand tot plots er iets in haar leven gebeurde waardoor ze jou dichterbij liet komen. Ze voelde de aantrekkingskracht maar deed er nog niets mee.

In dit leven hebben we allemaal een soort van karma te verwerken met verschillende zielen. Elke relatie die we op zich aangaan is van karmische aard, ook die met je zielsverwant of tweelingziel. De lessen die je ervaart zullen dieper zijn omdat die persoon je dieper raakt dan eender wie.

Had ze enkel met jou een levensles te leren of kom jij weer op haar pad. De Goddelijke vrouw weet dat ze mag loslaten in vertrouwen. Ze weet dat wat voorbestemd is gebeuren zal.

Soms heeft zij spijt dat jou niet eerder zag staan, dat ze te snel heeft toegegeven wanneer ze je wel zag staan. Maar ze heeft hier ook zelf om gevraagd.

Gevraagd om dingen los te laten die nodig zijn om zichzelf vrij te maken op alle gebied. Er kan enkel iets nieuws ontstaan als het oude uit haar lichaam is. Wanneer ze zich vrij voelt van al het negatieve.

Ze stelt zichzelf de vraag, zullen we elkaar ontmoeten in onze dromen? Zodat we energetisch elkaar mogen helen.

Wanneer de ogen elkaar kruisen, kruisen de zielen elkaar, hij weet, zij weten, wij weten. De ziel werd geraakt en dat gebeurd bij de Goddelijke vrouw maar heel zelden.

Wanneer zielen elkaar ontmoeten en de zielsconnectie gemaakt is, is dit onbewust ook voor het leven. Wat niet betekent dat zielen in elkaars leven blijven, maar een gedachte zal af en toe heel hun leven lang eens door het hoofd spoken.

Zij vertrouwt, vertrouw jij?

Van Angst naar vertrouwen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.