Wanneer hun pad zich kruist

Gepubliceerd op 18 juni 2024 om 15:09

Als het goddelijke mannelijke op het pad wordt geplaatst van het goddelijke vrouwelijke. Daar waar hun wegen elkaar kruisen. Wat moeten ze hiermee doen?

Ze hebben elk een lange weg afgelegd met ups en downs. Sterk worden, krachtig worden was nodig alvorens ze elkaar mochten tegenkomen.

Doch om de ene of andere reden herkent het goddelijke vrouwelijke haar goddelijke tegenhanger niet meteen. Ze ziet wel iets, maar ze ziet niet of voelt niet wat omdat ze niet kijkt met haar ziel maar met haar ego.

Het ego vertroebelt het pad van het goddelijke vrouwelijke omdat zij nog niet klaar is om haar goddelijke mannelijke te ontvangen.

Ze houdt hem liever nog op afstand. Ergens diep van binnen weet ze wel iets. Ze ziet het in de ogen van het goddelijke mannelijke maar doordringen doet het niet. Haar ego leidt haar af. Ze wordt een andere kant opgestuurd. Het is nog niet de tijd.

Alvorens tot inkeer te komen dient het goddelijke vrouwelijke eerst nog door een minder leuk moment te gaan. Pas dan zal ze haar goddelijke tegenhanger, haar goddelijke mannelijke met andere ogen gaan bekijken. Pas dan valt het ego naar de achterkant.

Pas dan voelt ze dat er wel iets is waar zij naar op zoek is. Pas dan weet ze dat haar goddelijke mannelijke al die tijd voor haar stond zonder dat ze hem zag.

Ze laat hem dichterbij komen. Ze worden samen één voor één moment. Echter, haar volledig laten gaan is nog niet aan de orde. Mag ze haar hart volledig openstellen of zal haar hart weer gekwetst worden?

Het goddelijke mannelijke zal alles uit de kast mogen halen om haar hart te veroveren. Niet tegenstaande is het goddelijke mannelijke goed op weg, maar hij is er nog niet.

Het goddelijke mannelijke neemt echter zijn tijd en hoewel het goddelijke vrouwelijke dat ergens ook wil, toch wacht zij in spanning zijn volgende move af.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.