Uitwisseling van energie

Gepubliceerd op 18 juni 2024 om 15:07

Als prachtige vrouwelijke goddelijke en mannelijke goddelijke wisselen we steeds energieën uit. De ultieme uitwisseling van energie tussen deze het mannelijke en vrouwelijke goddelijke is wanneer zij één worden. Één worden in verbinding met elkaar.

Wanneer het goddelijke mannelijke het goddelijke vrouwelijke aanraakt, in haar ogen kijkt, zij weet.

Hoewel ze in het begin misschien nog wat argwanend is want ook het vrouwelijke goddelijke mag dan wel sterk en krachtig zijn dankzij haar lessen die zij geleerd heeft, toch wilt ze zichzelf nog wat beschermen.

Klopt haar gevoel wel? Mag ze vertrouwen dat het goddelijke mannelijke haar correct zal behandelen, want neen, voor minder gaat zij niet meer.

Pas wanneer zij weet dat alles gemeend is zal zij haar goddelijkheid ten volle loslaten en benutten om de verbinding g met het goddelijke mannelijke één te laten worden.

Zij wil niet meer in de staat van afhankelijk komen. Ze wil het goddelijke mannelijke niet claimen net als zij niet wil dat het goddelijke mannelijke haar zal claimen. Echter, wil ze wel een wisselwerking van energie, een wisselwerking van vertrouwen. Waar alles in balans en harmonie is.

Pas als ze weet dat ze dit zal krijgen zal deze goddelijke vrouwelijke haar volledig open zetten en het goddelijke mannelijke toelaten in haar hart.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.