Gedachten neerpennen

Gepubliceerd op 8 augustus 2021 om 09:57

Het neerpennen van je gevoel helpt je om bepaalde zaken te verwerken, te begrijpen en dieper in jezelf het antwoord te vinden waar je naar zoekt.

Gedachten nemen de vrije loop, zoveel neer te pennen, maar waar te beginnen... Ik voel zoveel en tegelijkertijd voel je je leeg en moe, geen energie. Ik wil zoveel schrijven, toch komt er maar niets op papier. Waar is de passie naartoe? Momenteel is die weg met mijn energie. Ik sta op en neem mijn laptop in de hand en ja hoor, ik probeer iets neer te pennen. Geen idee of het goed of slecht is. Ach, so what?

 

De laatste weken heb ik op en af vreemde dromen. Dromen die me nadien het gevoel geven door een hamer geslagen weest te zijn. Je kent dat wel, zo'n mannetje dat allemaal sterretjes ziet en oogjes met een kruisje. Juist ja, de dromen zijn leuk en fijn. Hoewel ze meestal ergens op een vreemde plaats en totaal de context getrokken, plaats vinden. Wanneer je dan je ogen opendoet dan zit je weer in die realiteit en zou je zo weer je ogen willen sluiten.

 

Ja, ik geef toe. Soms wil ik terug naar die droom om nog meer van je aanwezigheid te genieten. In de dromen is dit altijd heel fijn en gaat het meestal goed. Mijn prins op het witte paard geeft me in het spirituele wel een mooi geschenk. Ik krijg heel veel boodschappen, die ik niet altijd onmiddellijk begrijp. Het feit van in een droom met je te kunnen spreken geeft me kracht, dat voel ik, maar tevens is de realiteit onder ogen komen soms moeilijk. 

 

Toch heb ik zoveel plezier in het leven. En dat is wat nodig is. Mensen en situaties achter laten is moeilijk en hard. Eén van de hardste lessen hier op aarde, loslaten. En dat doe ik vrij goed, maar net zoals iedereen heb ik soms een moeilijker moment. Toch blijf ik steeds de vreugde vinden in al hetgeen ik nu doe. Hierdoor leid ik onbewust mijn gedachten af en denk ik aan een heel ander leven. Zie ik een heel ander leven voor mij. 

 

No matter what you're looking for... Just look inside of you and you may have found it...
Luck is inside you cause you are you and you make your life, no one else does

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.