Onvoorwaardelijke liefde

Gepubliceerd op 4 februari 2023 om 04:17

Tweelingzielen zijn elkaars spiegel dat wat een samensmelting in dit leven moeilijk maakt als zij niet helen naar wie ze werkelijk zijn. Ze raken elkaars pijnpunten voortdurend aan waardoor ze ook steeds met zichzelf geconfronteerd worden. Wat is er moeilijker dan steeds met je eigen schaduwzijden geconfronteerd te worden? 

 

 

Tijdens een gesprek kreeg ik een goed antwoord van iemand toen ik vertelde dat ik al 5 jaar niet meer verliefd was geworden. Op zich ben ik niet iemand dat snel verliefd word maar ik kom wel redelijk wat mannen tegen op mijn levenspad, helaas zonder vonk of hoe je dat ook noemen mag toch kwam ik voor ik in mijn Tweelingzielenreis stapte af en toe toch eens iemand tegen al was dat meer 1 of 2 personen. De persoon zei me: ja, maar toen zat je niet in de knoop met jezelf, dat klopt. Hoewel, nu ik neerpen denk ik even verder na... Er waren nog momenten dat ik in de knoop zat maar niet persé met mezelf vooral met de situatie waar ik inzat of is dat toch hetzelfde? Hmm, weer stof tot nadenken... 

 

Wat ik de voorbije weken heb geleerd en dien te aanvaarden is dat ik mijn Tweelingziel zijn eigen leven dien te laten leiden. Ja, dat is moeilijk en ja, ik weet dit al lang maar toch om de ene of andere reden zoek ik toch weer contact. Hoe stom de reden ook zijn mag maar dat is net hetgeen dat ik niet mag doen. Ik bouw negatieve karma op want waarom zoek ik contact? Voor mezelf of voor hem? Voor mezelf. Ik weet wanneer ik hem moet loslaten of het nu voor even is of een tijd maar ik weet, in de situatie waarin hij nu zit, ik hem moet loslaten en hem zijn pad dien te laten volgen en ik uiteraard het mijne want ik heb uiteindelijk al genoeg met mezelf ;-). 

 

Ook dat is onvoorwaardelijke liefde naar je wederhelft toe en naar mezelf want steeds een vijfde wiel aan de wagen zijn is niet fijn en toch doe ik het mezelf steeds aan. Ons laatste moment samen was een moment van tederheid en voor mezelf een heel fijn gevoel dat ik nu ook mag afsluiten en verder voor mezelf mag gaan.  Het is niet de bedoeling dat hij mijn rugzak draagt of ik de zijne want dat maakt ons afhankelijk van elkaar. 

 

Geniet van de energetische verbinding die je hebt met je Tweelingziel en stop met hunkeren naar die fysieke verbintenis want hoe graag we die verbintenis willen zolang je niet klaar bent zal je die ook niet krijgen. Wanneer je iets doet of een actie onderneemt voel en kijk waarom je het doet. Wat is je intentie? Wat denk je ermee te bereiken? Er zijn zoveel vragen die je je mag stellen maar ook hier dien je steeds met jezelf het gesprek aan te gaan en niet op je ego gericht te zijn. Contact zoeken omdat je ego dat wil is en mag niet de bedoeling zijn maar dat zal je ook meteen merken want het universum weet..


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.