Vaarwel & Hallo

Gepubliceerd op 4 december 2022 om 20:16

In ons leven kennen we verschillende momenten van komen en gaan. Nieuwe mensen die in ons leven komen maar ook mensen die uit je leven gaan. de reden waarom kan heel verschillend zijn, ze sterv, jullie karma zit er op en gaan elk hun eigen weg, je verhuisd, je hebt ruzie,…

Moment van verhuizing naar een andere omgeving maar ook het oude achterlaten. De seizoenen in ons leven die elk jaar terugkomen etc.

Ook ik heb elk jaar enkele momenten en vandaag brak dat moment weer aan om de winter verder te zetten op onze winterstalling met mijn paardjes. Het moment om onze zomerperiode even vaarwel te zeggen voor de komende 4 maanden zodat ook zij weer op rust kan komen en weer kan herstellen om volgend jaar weer mooi groen te staan

Het moment waarop wij de natuur in haar winterslaap laten gaan. Het voelt altijd als een hoofdstuk dat we afsluiten. Het einde van het jaar nadert hier ook elke keer mee en een jaar dat we weer afsluiten. Elke keer heeft het wel iets speciaal.

Toch voelde het ditmaal extra raar want vorig jaar stonden ze nog met drie en werd er dan ook 2x heen en weer gereden. Aangezien Spirit mijn oude knolletje onverwacht is komen halen werd er maar 1 x gereden. Het deed vreemd ergens wel want dit is een hoofdstuk dat ik ook ergens extra moet afsluiten. Het feit dat ze altijd maar met twee zullen zijn de komende jaren. Vreemd om al die jaren je eerste en oudste paard telkens te verhuizen en nu… na al die jaren, daar stopte het.

Had ik kunnen denken dat wanneer hij vorig keer mee verhuisde dit zijn laatste winter zou zijn? Wanneer hij mee verhuisde in april zijn laatste zomer? Hoewel hij wat ouderdomkwaaltjes had was hij verder goed maar het mocht niet zijn.

Een gevoel dat ik ergens niet laat zien maar wel voel en daarom niet minder is. Daarom zeg ik altijd: ga niet enkel af op wat je ziet want hoe mooi iemand kan glimlachen of stralen je weet nooit 100% wat er achter die glimlach zit.

We zetten de laatste maand van dit jaar in. Geniet ervan lieve zielenHeb jij momenten die elk jaar terugkeren of welke momenten heb jij in je leven gehad waar je vaarwel en hallo kon zeggen?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.