Je geest kwellen

Gepubliceerd op 1 december 2022 om 19:20

Als mens zijn we steeds zoekende, we vullen ons hoofd met allerlei materialische zaken waardoor we de essentie verliezen. We willen altijd maar meer en meer maar wanneer is het goed genoeg?

 

Gewoon even shoppen zonder te kopen zoals even de etalages afgaan is eigenlijk een soort van "torture" voor je mind. Net zoals alles kan de ene daar al beter mee om dan de andere maar je gunt je gedachten geen rust want ergens denk je nog steeds aan die mooie handtas of paar schoenen dat je hebt zien staan maar toch niet hebt gekocht.

 

Waarom zou je jezelf eigenlijk zo geestelijk kwellen? Overdrijf ik? Ik weet zo niet... Er zijn inderdaad mensen die zichzelf hiermee kwellen en steeds weer gaan kijken en weer en weer tot ze uiteindelijk tot koop overgaan.

 

Ook ik heb dit met momenten maar dan wel niet met schoenen of handtassen­čść We zullen allemaal wel van deze momenten weet hebben en dan schuim je 2dehands af elke dag meerdere keren om te zien dat er misschien geen nieuwe zoekertjes bijgekomen zijn. Toch willen je gedachten steeds kijken.

 

Jezelf innerlijke rust geven is het mooiste geschenk dat jij jezelf kan geven. Het stelt je in staat om vrijer te leven, gelukkiger te zijn en vooral te leren appreciëren wat jij hebt en niet dat je kijkt naar wat je NIET hebt.

 

 

Liefs,

Jessica

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.