This is my journey - deel 5

Gepubliceerd op 7 december 2022 om 13:27

Mijn reis naar mezelf heeft het moeilijk want hoewel ik een tijdje terug zeker van mijn stuk was omdat je zo diep zit en hoewel ik dat nog ben stel ik mezelf de vraag: is het nodig om zoveel risico te nemen? je begint na te denken over je stappen. Van 6 maanden buitenland zou ik zakken naar 3 maanden en dan stellen we ons de vraag is het financieel het risico waard? Je job opzeggen en wetende dat je nadien niets hebt als je terugkeert terwijl alle kosten wel doorlopen natuurlijk. Het is een groot risico als je alleen bent, toch voel ik die noodzaak om dit te doen. 

 

19 november mocht ik mijn eerste Dashran bijwonen in Nederland. Het was een ritje van 170 km en iets meer dan 2u rijden. Het was 5 jaar geleden dat ik zelf nog eens naar Nederland gereden ben. Vroeger deed ik dit regelmatig met mijn cavia - hobby dus het was toch even stressen. Niet zozeer stressen om naar Nederland te rijden maar vooral mijn angst voor een ongeval sinds 2018. Maar goed, ik heb de rit gemaakt en ben zeer blij. Het was een fijne ervaring en hopelijk kan ik de volgende keer wel meezingen want dat was wel jammer. 

 

Toen de Guru binnenkwam en voorbij mijn rij passeerde voelde ik een warme gloed. Dat was vreemd. De ziel herkende zijn ziel. De manier waarop hij spreekt en ook grapjes maakt is zeer aangenaam en dat maakt het fijn om naar hem te luisteren. Via Tiktok kwam dit op mijn pad en ik ben er zeer blij om. Ik had me dan ook voorgenomen van zodra er een Dashran in de buurt was ik er naartoe zou gaan et voilà! Hoewel ik door de zware energie van de komende periode gewoon bekaf ben was dat ook een beproeving, zou ik wel gaan? Spirit maakte het me niet makkelijk maar ik heb toch doorgezet. Soms komen er obstakels op je pad en die obstakels betekenen niet meteen van "dit is niet voor jou" maar laten je soms ook meer nadenken en zien hoe je doorzettingsvermogen is.

 

ik hoop in de toekomst nog meer van deze zaken te mogen doen en ik hoop dat de juiste mensen op mijn pad zullen komen hiervoor. Ik hou mijn ogen en oren in ieder geval goed openen en hopelijk kan ik binnen 6 maanden de stap zetten richting de Spirituele landen Bali, India en ..; Thailand of Tibet? We zien nog wel, Het zou me in ieder geval heel veel goeds doen. Het ding rest me nu om het te implementeren in mijn leven. Want zoals hij ook zei: We vinden alles vanzelfsprekend maar dat mogen we eigenlijk niet doen. Dankbaar zijn voor elke dag dat we onze ogen open doen of gezond en wel weer gaan slapen zijn kleine dingen maar toch ooh zo belangrijk en daar kan ik van eigen ervaring van meespreken. 

 

Wees dankbaar voor elke dag die je krijgt in goede gezondheid

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.