This is my journey - Deel 4

Gepubliceerd op 1 oktober 2022 om 11:44

Zoveel mogelijkheden gaan door me heen. Welke plekken kiezen? Welke mogelijkheden reizen? Wat als? Ach, zoveel mogelijkheden maar tevens zoveel vragen. Het maakt het er niet makkelijk op en dan te bedenken dat ik dit wil ondernemen om innerlijke rust terug te vinden! Waar is die rust? En dit is nog maar het begin... Plannen brengt stress met zich mee, zo is dat nu eenmaal. Ach, het komt wel snor denk ik dan.

 

Vandaag het internet weer zitten afzoeken naar plekken. Mensen aangesproken naar plekken die zij al bezocht hebben en dan denk ik: Ik?? Alleen daar naartoe? Je bent zot! Dat stemmetje in mezelf geeft me angst en dat mag ook zolang de angst niet overheerst. We komen er wel, duizenden anderen deden het mij voor waarom kan ik dit dan niet? Omdat ik ook een heel groot bekend deel moet achterlaten om daar ergens in een vreemde omgeving en cultuur te vertoeven. Ai, nu heb ik wel al iets verteld. Tja, het zei zo denk ik dan. 

 

"To live a balanced life you sometimes have to find that imbalance first to gain strength and to push you again to your balance"

 

 

Soms stel ik mezelf de vraag zoals deze week: Waarom wil je alles veranderen? Het gaat toch weer goed nu? Ja, klopt, ik voel me innerlijk wat rustiger na mijn uitbarsting en dan bedenk ik me dat het allemaal niet nodig is want nadien gaat alles weer gewoon zijn gangetje. Tot op een dag het weer zover is en ik me weer niet happy voel omdat mijn ziel andere horizonten wil ontdekken en zichzelf wil ontplooien, daar doe ik het voor! Voor mijn ziel! Voor mezelf! Zal ik me schuldig voelen tegenover anderen? Zeer zeker! Eerst en vooral naar mijn dochter hoewel zij laat uitschijnen dat ze dit niet zo erg vind maar misschien onderschat ze het ook wel een beetje. Naar mijn mama, naar mijn vrienden, naar mijn dieren,... Maar er kan toch niet alleen werken en dag in dag uit hetzelfde liedje herhalen zijn in je leven? Klopt, maar ik neem het natuurlijk wel zeer breed met dit project XD.

 

Het zal niet alleen mijn ziel ten goede komen maar ook mijn zielsmissie en mijn verdere taak hier op aarde als lichtwerker. Dat is namelijk meer ervaring en wijsheid opdoen zodat ik dit nadien ook aan jullie kan meegeven in mijn spirituele coaching. Dat is mijn missie, dat is mijn doel. Na afloop zal ik niet meer dezelfde persoon zijn, dat weet ik en daar heb ik ergens ook angst voor. Zal ik het wel aankunnen? Is mijn procject niet te zwaar? Wat als ik wegwil maar niet kan? Die vragen zijn normaal en zeer waarschijnlijk zal ik momenten hebben waarbij ik dit ervaar maar ook dar zal ik moeten leren mee omgaan en tevens mezelf leren redden wanneer je het even niet meer ziet zitten ;-) 

 

Hopelijk wordt het project eind deze maand concreet in fase 1. Dat zal mijn eerste bouwsteen zijn voor de komende maanden waar ik dan naartoe moet werken om elke fase verder te kunnen afronden. Sommigen zullen al makkelijker zijn dan anderen.... En jezelf vragen stellen is geen misdrijf. Stel jezelf vragen en laat ze beantwoorden door jezelf en kijk welk gevoel/ emotie er bij jou naar boven komt. Het is zeer belangrijk om het gesprek met je innerlijke zelve telkens aan te knopen in al wat je onderneemt.

 

 

To be continued...

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.