Ik ben Jessica, een 37 jarige energieke dame die samen met haar dochter en dieren in het Baasroodse, Dendermonde woont. Heel mijn leven heb ik me anders gevoeld zonder dat ik er de vinger kon op leggen. Hoewel mijn papa reeds spiritueel was, helaas was want hij is reeds in 2000 gestorven, kan ik me er niet zoveel van herinneren van zijn spiritualiteit. Wat ik me wel herinner is dat hij me regelmatig zaken liet zien waar hij mee bezig was zoals geleide meditatie, yoga en zoveel andere oefeningen. Echter als kind vond ik dat maar vreemd en toch sprak het me denk ik ergens wel aan. Als kind was ik dat er met hem iets ging gebeuren op het moment dat het noodlot reeds aan het toeslaan was. Toch heb ik hem nooit ergens gemist. Raar? Wel, ik zei altijd dat hij meekeek van uit de hemel. Dat hij over me waakt. ik voel hem dus nog steeds bij me ook al is hij er fysiek niet, energetisch zijn onze dierbaren altijd bij ons.

 

Het ontstaan van My Soul My Mission...

 

Eind 2017 kwam ik mijn Tweelingziel tegen en stilletjes aan ging ik richting het spirituele pad zonder enig besef en in 2020 was het dan zover! Ik had net nog voor Corona een opleiding kaartlegging gevolgd en aangezien ik nadien thuiszat door de lock down was het tijd om te experimenten. ik ging enkele cursussen volgen en maakte de pagina My Soul My Mission aan. Ik vond het toen vooral fijn om mensen gewoon een hart onder de riem te steken met motiverende teksten en quotes. Zo ontstond My Soul My Mission. Nadien heb ik dit verder uitgebreid. eerst in bijberoep en nu doe ik dit door mijn grote sprong te wagen als zelfstandige. Wil je meer weten over de grote sprong? Dat kan je in de blog, mijn innerlijke reis allemaal lezen. Let wel, neem je tijd want het is heel lang ;-). Het spirituele pad werd voor mij een absolute verrijking voor mezelf. ik veranderde en de wereld uiteraard rondom mij ook. Het is een pad naar zelfontplooiing, groei en zoveel meer. Spiritualiteit staat bij velen bekend als zweverig gedoe, maar ik kan je verzekeren dat spiritualiteit niets met zweverigheid te maken heeft maar dat het ook heel hard en confronterend kan zijn. Waarom? Je word geconfronteerd met je eigen donkere stukken die je liever niet ziet van jezelf. Dingen die je mag loslaten, dingen die je onbewust nog meedraagt uit je verleden en vorige levens. Die je leren om jouw emoties niet de baas te laten worden van je fysieke lichaam en gedachten. 

 

Het is het pad naar éénwording met jezelf en jezelf te aanvaarden zoals je bent in heel zijn geheel.

 

Naast de kaartleggingen heb ik  My Soul My Mission uitgebreid met creativiteit (zie hieronder), coaching met dieren en naar de toekomst toe ook met ontspannende massages. 

 

 

Toen ik in december 2022 na lange tijd toch de strijd met mezelf verloor en thuis kwam te zitten met een burn out had ik weinig zin in zaken en was aankleden zelfs een opgave. Toch kriebelde het ergens om creatief bezig te zijn en toen ik met mijn dochter in de winkel voor de verfafdeling stond zag ze bezig en vroeg ze me: Wil je schilderen? Ik zei ja maar ik kan dat niet. waarop ze me vertelde dat ik wel inspiratie kon halen op tiktok en uiteindelijk gingen we met verschillende materialen naar huis. De eerste schilderen gingen niet zo vlot en probeer ik letterlijk wat er in het filmpje gedaan werd maar het lukte niet altijd even goed. Na enkele malen gaf ik het zowat voor bekeken en zoals altijd gaf ik snel op. 

In februari sprak  met mijn tatoeëerder sprak gaf hij me vele inzichten en enkele dagen later ging ik er weer voor. Weliswaar met allerlei ideeën voor een schilderij maar... 

 

De verf lag op mijn doek en het idee lukte van geen kanten, wat nu? Na twee pogingen dacht ik bij mezelf, laat gewoon het proces zijn tijd nemen en kijk wat er uit je geest komt zonder nadenken. Plots kwam er effectief iets op het doek en dat werd dan ook mijn handelsmerk om het zomaar te noemen. Dit doek laat me merken dat we eigenlijk gewoon vooral onze ziel de vrijheid dient te laten, niet nadenken en gewoon doen. Oplossingen komen automatisch je pad voorbij waarbij het ene al makkelijker is dan het andere. Voed je ziel met zaken die jou positieve energie geven en jou doen groeien als mens. 

 

Ik noem deze takken mijn levenstakken ipv van mijn levensboom. Ze laten mijn groei zien naar vrijheid en een heel ander leven. Daar waar het moeilijk was komen ze beetje per beetje tevoorschijn. Als ik het kan, kan jij het ook ;-) GA ERVOOR!