De natuur! Daar waar alles begint en toch... hetgeen we eigenlijk het meest vergeten.
Ik hoor vele mensen vertellen dat de natuur van de wilde dieren is en van moeder natuur zelf en dat wij als mens daar niets te zoeken hebben. Dat doet me pijn, al begrijp ik wel waarom dit gezegd wordt. Wij als mensen vinden onszelf boven alles heen staan waardoor we geen respect meer hebben voor de natuur. 

Maar... het is niet omdat ons bewustzijn anders ontwikkeld is dan dat van dieren of bomen dat wij geen recht hebben om deel uit te maken van de natuur want ooit leefde ook de mens in het hart van moeder aarde. Dat stukje zijn we blijkbaar vergeten.


Daarom vind ik het belangrijk om ook de natuur te eren en stil te staan bij wat ze ons teruggeeft. Soms heb je nood aan een luisterend oor, een babbel of gewoonweg de stilte met een gelijkgestemde. Soms is het gewoon ook makkelijker praten als je aan het wandelen bent in de natuur. Wil je een dergelijke sessie boeken? Dan kan dat! Dit zal doorgaan bij mij in het Vlassenboek, Baasrode (Dendermonde)  of eventueel in Denderwindeke, Ninove

 

 

Sessie Prijs
+/- 1,5 uur wandelen (+ begeleiding naar jezelf) € 65

Je kan de sessie boeken door een email te sturen naar jessica@mysoulmymission.be waarop ik jou beschikbare data en uur zal meedelen. De betaling kan op het rekeningnr. BE14 9734 5216 0783 of CASH/PAYCONIC gebeuren. 
De sessie is onder voorbehoud van het leuke Belgische weer ;-) Indien het te hard regent of waait bvb kan de sessie verplaatst worden.