E-mail consulten

Je kan via het contactformulier een consult aanvragen op e-mail. Je krijgt hierbij je antwoorden en boodschappen via een geschreven word document toegestuurd. Foto's van de getrokken kaarten plaats ik bij elke vraag. 
Het voordeel van dit type consult is dat je in alle rust jouw lezing kan lezen en herlezen waar je maar bent. 

 

Video consulten

Je kan via het contactformulier een consult aanvragen op video. Jouw lezing wordt van begin tot einde opgenomen waarbij heel veel informatie wordt meegegeven. Je kan mij hierbij ook "live" bezig zien. Een kleine lezing duurt ongeveer 30 min en een grote lezing duurt ongeveer 60 min
Het voordeel van dit type consult is dat je toch net dat meer aan info krijgt dan een e-mail reading omdat men niet altijd op dezelfde manier geschreven boodschappen kan overbrengen. Je kan de video ook zoveel bekijken als je zelf wilt. 

 

Terugbel consulten

Je kan dit type consult aanvragen als je spiritueel advies wenst van mij zonder uitleg van de kaarten. Dit kan gaan over een situatie waar jij de bomen niet meer door het bos ziet en graag advies over wenst. We plannen samen een datum en tijd in en ik bel jou op dat moment op.

 

Chat consulten

In deze versie kan je zowel een legging als coaching aanvragen. Dit consult wordt net als het terugbel consult ingepland wanneer het voor ons beide past.