Tijdens een meditatie sessie via drum en zang kan je, als je het toelaat, heel diep in trance geraken. Hierdoor kom je antwoorden te weten over dit leven, jezelf maar ook je vorige levens. Het kan soms een verademing zijn omdat je eigenlijk antwoorden krijgt die nodig zijn om in dit leven kunnen los te laten of een plek te geven. Je kan ook antwoorden krijgen over dit leven die je bezig houden en je makkelijker in staat maken een keuze te nemen.

Wil jij een één-op-één sessie met de drum? Dan nodig ik je graag uit bij me thuis waarin we jouw blokkades gaan aankijken en een plek geven. Ik zeg duidelijk een plek geven want jouw blokkades zullen niet vervagen. Wat je hebt meegemaakt zal steeds een deel van jezelf zijn maar je kan het een plek geven door het te aanvaarden en leren jouw blokkade als middel te zien om te groeien, zodat je kan worden wie je diep van binnen bent. Dat je jouw blokkade niet meer laat tegenhouden om stappen te ondernemen. 

Ontdek de magische wereld van jouw innerlijke zijn!

(Soms geef ik ook drummeditaties in cirkels waarbij we in groep gaan mediteren/reizen)

 

 

Sessie Prijs
Drumsessie met zangmeditatie € 65

Afspraken kunnen via de agenda rechstreeks door jou gemaakt worden. Je kan meteen de dag en het uur dat jou het beste past aanklikken en reserveren: Klik hier

Betalen kan op het rekeningnr. BE14 9734 5216 0783 of ter plaatse CASH/ PAYCONIC